Last Minute vakantie naar Madeira


Bekijk en vergelijk de duizenden last minute reizen naar Madeira
TUI.be
Sunjets.be
Corendon.be
Sunweb.be

Een last minute vakantie naar Madeira is de ideale bestemming voor wie wil genieten van een veelzijdige topvakantie op dit Portugese eiland. Madeira is een prachtig en veelzijdig eiland dat in de Atlantische Oceaan op ongeveer 1000 kilometer uit de kust van Portugal ligt. Madeira staat vooral bekend om zijn prachtige bloemen en overweldigende natuur. Dit wandelparadijs met een topklimaat is de ideale bestemming voor een voordelige last minute vakantie voor jong en oud.

TIP! – Bekijk last minute aanbod bij deze aanbieders

Om te zwemmen kan je op Madeira vooral terecht in de uitstekende zwemfaciliteiten van de hotels. Je vindt er ook enkele kiezelstrandjes, zoals dat van Praia Formosa, zodat je toch ook je dagje aan zee kan doorbrengen. Zwemliefhebbers moeten zeker ook de natuurlijke zwembaden in zee nabij Ribeira do Janela en Achadas da Cruz bezoeken. Er zijn voldoende faciliteiten, zoals redders, eetgelegenheden en douches, om er een gezellig dagje uit van te maken. En ook al ben je zelf niet zo’n zwemmer, de prachtige locatie op zich al is een bezoekje waard.

Last minute naar Madeira

Goedkope last minute naar Madeira

Madeira is bovenal de uitgelezen vakantiebestemming voor wandelliefhebbers. Dankzij zijn prachtige bloemen, bergachtige landschap en talrijke goed aangeduide en netjes onderhouden wandelroutes, is Madeira een waar wandelparadijs. De wandelingen langs de prachtige levada’s, de irrigatiekanalen die het landschap doorkruisen en die vroeger water transporteerden van het noorden van het eiland naar het veel drogere zuiden, zijn een absolute aanraden. Bovendien kan je ze makkelijk zonder gids ondernemen, dus dat is best wel voordelig. Ook de pittige wandeling naar Rabacal, die je langs 25 waterbronnen brengt, is erg populair onder wandelaars.

Heb je zin om deze natuurpracht af te wisselen met wat cultuur? Ga dan zeker de hoofdstad Funchal verkennen. Funchal is een havenstadje aan een prachtige baai gelegen. Met zijn gezellige historische centrum en kleine steegjes en pleintjes, is het erg gezellig om te verkennen. De talrijke marktjes nodigen je uit om de plaatselijke specialiteiten te komen proeven. Vanuit Funchal kan je een kabelbaan nemen naar het hoger gelegen dorpje Monte. Vandaaruit heb je een prachtig zicht over de baai van Funchal. Durvers dalen weer af met een spectaculaire rit op de tobogan, een historische slee die door de smalle straatjes naar beneden glijdt. Kan je niet meer wachten om dit zelf allemaal te gaan ontdekken? Boek dan nu snel je voordelige last minute vakantie naar Madeira!

NU BOEKEN »

Wat zoek je?

Last minute vliegvakantie naar Madeira
Goedkoopste last minute Madeira
Last minutes Madeira TUI
Last minutes Madeira Neckermann
Ik zoek een last minute vakantie naar Malaga